Spreekangst.nl

Leer drie woorden af:
proberen, eigenlijk, moeilijk

Spreekangst oplossingen

Beleef het grootse moment waarop je boven jezelf uitstijgt…

Ze komt stilletjes binnen lopen. Schouders ietwat opgetrokken, blik naar de grond. Ze kiest een stoel. Niet prominent vooraan, maar een beetje aan de zijkant. Vooral niet opvallen…
Vanuit haar ooghoeken scant ze de plek vooraan. Moet zij daar straks voor de groep staan? Haar hart begint te bonken. Haar mond voelt droog aan. Ze wordt duizelig. Het liefste zou ze rechtsomkeert maken.

Nog geen uur later staat ze daar. Voeten stevig op de grond, armen losjes langs haar lichaam. Ze kijkt van links naar rechts naar haar publiek. Een prettige opwinding golft door haar lichaam. Woorden rollen uit haar mond. Eerst nog wat aarzelend, maar dan als vanzelf. Haar ogen stralen.

Dit is de reden waarom je onze docenten midden in de nacht wakker kunt maken voor het geven van de Mastertraining Spreekangst.

Pieter Frijters, founder van het instituut Frijters Mindtuning BV, is dé specialist op het gebied van het oplossen van spreekangst.

Hij hielp de afgelopen 20 jaar duizenden mensen met succes van hun spreekangst af, en is wellicht ’s werelds meest geraadpleegde deskundige op dit gebied.

De door hem ontwikkelde Spreekangst Masterclass  reduceert spreekangst, zelfs in de ergste vorm, tot een prettige spanning, die leidt naar de kick van de overwinning. Lees er hier alles over!

Direct aan de slag met het oplossen van je probleem?

Meester over je gedachten

meester-over-je-gedachten-pieter-frijtersDe manier waarop jij denkt, bepaalt hoe je functioneert in je werk en privéleven. Soms slaat denken om in piekeren en wordt je blik op de wereld ernstig vertroebeld: depressieve gedachten kunnen leiden tot slapeloosheid, angst en zelfs burn-out.

Van fobie naar vrijheid

van-fobie-naar-vrijheid-pieter-frijters

Angst om met een auto de snelweg op te gaan, angst om te blozen, om naar een verjaardag te gaan. Dertien procent van de Nederlandse bevolking krijgt ooit te maken met een fobie.